Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz
Bu Blog Tam Size Göre

Popüler Yayınlar

4 Şubat 2015 Çarşamba

İngilizcemi Geliştirmek İstiyorum

İngilizcemi Geliştirmek İçin Neler Yapabilirim Diyorsanız..


Eğer ingilizceyi biraz olsun biliyorsanız ve artık ingilizce kurslarına para dökmekten sıkıldıysanız.Sürekli yerinizde saydığınızı bu konuyu hiçbir zaman tam anlamıyla açıklığa kavuşturamayacağınızı düşünüyorsanız.Bu yazı size yardımcı olacaktır.İngilizce öğrenmek için illa ingilizce konuşulan bir ülkeye gitmeniz gerekmiyor.İngilizce öğrenmek için farklı kurslara defalarca gidip aynı şeyleri baştan dinleyerek uğraşmanızda gerekmiyor.Öncelikle ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız mutlaka istekli olmalısınız.Her gün bıkmadan ingilizce çalışmaya hazırlıklı olmalı ve kendinizi geliştirmeyi kafanıza koymuş olmalısınız.Eğer zaten bu özellikler bende var diyorsanız.
O zaman size günümüz teknolojisinden yararlanmayı öneriyorum.Günümüzün büyük bir çoğunluğunda genelde neler yapıyoruz bir düşünelim.Benden sizlere ufak bir ipucu; Telefonda zaman geçiriyoruz.O zaman demek ki ingilizcemizi en çok kullandığımız teknoloji olan akıllı telefonlarla etkin hale getirip her gün bir şekilde ingilizceyi hayatımıza sokmakla başlayalım. Herkeste akıllı telefonlar var artık sizlerden Duolingo adlı bir program indirmenizi istiyorum. Bu programı indirin ve biraz olsun zamanınızı ayırıp inceleyin hem çok kolay hem ücretsiz hemde android ve apple da bulunan bir uygulama olmakla birlikte sizi her gün ingilizceye yönlendiren bir uygulama.Seveceğinizden eminim.
Daha sonra mutlaka ingilizce filmler izliyorsunuz ama belkide dublajlı halini izliyorsunuzdur.Bu durumu mutlaka hayatınızdan çıkartın ve artık dublaj konusunda tozlu raflara kaldırın.Mutlaka altyazılı izlemeye çalışın izlediğiniz ingilizce filmleri biraz daha ilerlemek isterseniz eğer ingilizce alt yazılı halini izleyin ve bilmediğiniz kelimeler hakkında tahminlerde bulunun. Unutmayın doğru tahminde bulunmak zorunda değilsiniz.
Daha sonra biraz çevre edinmeyle devam edelim..
Bildiğiniz üzere skype denilen bir uygulama girdi hayatımıza skype aslında ingilizce öğrenmek için çok uygun bir ortam.İnternetten bulabileceğiniz sitelerde skype üzerinden nasıl yabancı arkadaş bulabileceğiniz yer alıyor.
Daha sonra omegle..
Omegle bu aralar türk insanlarla ve tabi caiz ise abazalarla dolmuşsa da dil seçeneğini değiştirerek bolca ingilizce konuşabileceğiniz bir ortam ( videosuz olan kısmı ).
Erkek iseniz kendinizi kız olarak tanıtmanız yararınıza olacaktır.Aynı zamanda omegle de genelde size kik ? diye bir soru sorulur. Bu KİK  nedir diye soruyorsanız. KİK bir akıllı telefon uygulamasıdır ve tamamen ücretsizdir.Bir kullanıcı adı edinip,size kik diye soranlara kullanıcı adınızı vererek internetinizin olduğu her yerden tıpkı whatsapp programı gibi mesajlaşabilirsiniz.
Her zaman için dil öğrenmek sabır işidir.İnanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna söylenmemiştir. Kolay gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder