Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz
Bu Blog Tam Size Göre

Popüler Yayınlar

12 Şubat 2015 Perşembe

Türk Erkekleri Hakkında

Dün kızlarla erkekler hakkında konuşurken bir konu kafamıza takıldı ve araştırma yapmaya karar verdik.Araştırmalarımız sonucunda bazen güldük bazen de ülkemizin haline üzüldük.Hem kadın erkek eşitliğini savunup hem de bakireliği bu kadar önemseyen bir topluma sahip olmak çok garip. İnsanların özgür düşünceleriyle davranışlarıyla neden bu kadar ilgilenen bir toplum olduğumuzda ayrı bir merak konusu.Araştırmalarımız sırasında bir yazıyla karşılaştık ve bu yazıyı biraz olsun farkındalık kazanmak adına sizlerle paylaşmak istedim.İşte o yazı:
Türk Erkeklerinin Evlenirken Bakire Kız Aramasının Altındaki 12 Temel Sebep
Bekaretin aslında beyinde olduğunu bilmeyen Türk erkeğinin maalesef içinde bulunduğu yanlış. Bunun sebebiyse kendindeki eksiklikleri.
1.Türk Erkeğinin Kendisine Olan Güvensizliği

 Güvensizliğin sebebi kadını önceki erkekler kadar tatmin edip edemeyeceği noktasındadır. "Ya diğerleri daha iyiyse? Ya ben başarısız olursam, yeterli gelemezsem?" ilk akıllarına gelen şeylerdir.
2.Kadına Bamya İkram Etme Düşüncesi
İlk sebeple bağlantılıdır.Fazla söze gerek yok.
3.Daha Önce Yaşananlar Aklıma Gelir Rahat Edemem Düşüncesi
Aslında önemsenecek bir şey yoktur.Sonuçta o kadın o anda sizi seviyordur.Anı yaşadığınızda sorun kalmayacaktır.
4.Sevgililerinin Geçmişini Gereğinden Fazla İrdelemeleri
Geçmiş geçmişte kalmıştır artık. O kadının hayatında siz varsınızdır. Ancak, erkekler bunu dinlemez. İrdeledikçe irdeler ve hoşlarına gitmeyecek şeyler bulurlar.
5.Her Sevgilimle Yatayım Ama Eşim Bakire Olsun Yüzsüzlüğü
İşte o biraz zor olur şekerim..
6.Düğün Sabahı Elaleme Japon Bayrağı Gösterememe Endişesi
İğrenç adetlerden birisi. İnsanların bunu düşünmesi ve görmek istemesi daha da iğrenç.
7.Namus Bacak Arasındadır Safsatası
Bu sebeple nice genç kız öldürülmüştür. Aynı şekilde yine bu sebeple nice erkek de kızlık zarlarını diktiren sözde kızlar yüzünden kandırılmıştır.
8.Erkeklerin Her Bakireyi 'El Değmemiş' Sanmaları
Belki de saf erkeğimizin en acınası düşüncelerinden biridir. Tamam, hymeni yerinde olabilir. Ancak, "el" değmiştir mutlaka bir çoğuna. Başka şeyler de değmiş olabilir tabii, günahlarını almayalım.
9.Türk Erkeğinin İlk Olma Takıntısı
Gereksiz bir takıntıdır. Asıl önemli olan bir kadının hayatında "son" olabilmektir. Ki, bu ilk olmaktan çok daha zor ancak gurur verici bir şeydir.
10.Tük Erkeğinin Kendisini Bedensel ve Duygusal Olarak Yalnız Hissetmesi
Eğer bir kadın gerçekten seviyorsa, bunların hepsini sineye çekebilir. Yeter ki, kendinizi bir kadın için vazgeçilmez kılmayı becerebilin.
11.Erkeğin Üzerindeki Toplumsal Baskı

Ataerkil bir toplumda yaşadığımızdan normaldir. Ancak, erkek bir kadını gerçekten seviyorsa onu topluma karşı da korumalı ve kollamalıdır. Hem de kendisinden daha fazla.
12.Erkeğin Kadının Vücudunda Ne,Ne İşe Yarar Bilmemesi
Özellikle kızlık zarının işlevini. O zar oraya daha önce biriyle sevişilip sevişilmediğini kontrol için konmamıştır. Üreme sistemini mikrobik etmenlere karşı korumak için henüz anne karnında oluşur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder